top of page
  • Writer's pictureKorridor

IPG spring conference

Updated: Feb 28, 2020


International Practice Group (IPG) er en internasjonal ideell forening av uavhengige advokater, regnskapsførere, skatterådgivere og andre fagpersoner og andre fagpersoner. Medlemmene inkluderer kvalitets- og proaktive advokatfirmaer, regnskapsfirmaer og skatterådgivere som alle er dedikert til å betjene deres internasjonale kunders behov. IPG har to konferanser hvert år hvor hver konferanse finner sted i et nytt land. Norge og Oslo ble valgt for 2019 første konferanse. Ønsket er at deltakerne opplever en begivenhet under oppholder som er spesielt for det landet de besøker. Datoen som ble valgt var derfor satt i uken Norges nasjonaldag fant sted. Korridor ble valgt for å utføre konferansen, samt oppgaven å gi deltageren en opplevelse av 17. mai-feiringen.


Planlegging/gjennomføring

Korridor stod for regi og produksjon, herunder; valg av lokale til konferansen, valg av hotell, valg av restauranter, booking av aktiviteter, påmelding, teknisk bestilling/gjennomføring, crew og meny.


Grand Hotel i Karl Johans gate ble valget for deltakernes opphold. Som en av Oslos flotteste gate og hotell var Grand et utmerket valg grunnet gå distanse til og fra konferanselokalet, Edderkoppen, og til utvalgte restauranter deltakerne skulle besøke i løpet av oppholdet.


Norsk flagg, ostehøvel og brosjyre om Oslos attraksjoner møtte deltakerne da inntok hotellrommet sitt. Deltakerne hadde fulle dager med konferanse, aktiviteter (golf og tennis) og restaurantbesøk hvor Korridor eskorterte.


Majoritetene av deltakerne hadde med sine ektefeller. Ektefellene ble gitt egne aktiviteter mens deltakerne var på konferansen. Aktivitetene bestod av Oslofjord ekspedisjon, musevandring og øyhopping.


Under 17. mai-feiringen deltok alle på en guidet tur gjennom byens gater. Deltakerne ble

positivt overasket da de fikk se og oppleve hvordan nordmenn deltar i feiringen. Russens

ablegøyer ble en gjennomgående samtale utover kvelden, som endte med en uforglemmelig

utsikt fra toppen på Festningen Restaurant.

Recent Posts

See All

Yorumlar


bottom of page