top of page
  • Writer's pictureKorridor

Julebord Lundin 2018

Updated: Mar 3, 2020

Lundin Norway arrangerer årlig et julebord for sine ansatte og partnere. Julebordet er en sosial begivenhet for å skape og opprettholde interne relasjoner. Korridor ble valgt til å planlegge og gjennomføre årets julebord for Lundin.

Planlegging/gjennomføring

Korridor stod for regi og produksjon, herunder; valg av lokalet, konferansier, presentasjoner, crew, underholdning, teknisk bestilling/gjennomføring, dekor, booking av DJ og meny.


Årets julebord fant sted Radisson Blu Plaza i sentrum av Oslo. Hotellets konferanseavdeling og restaurant stod for servering av en treretters meny med tilhørende drikke, som var testet og godkjent i forkant av arrangementet.


Anders Hoff og Øyvind Rafto var kveldens konferansierer. Kjemien på scenene er til å ta og føle på mens duoens elleville og spontanepregede nummer blir utført med sang og sprell i kjent Raske Menn stil. Publikum faller nesten av stolen i ren eufori, men med et snev av redsel for å ikke bli dratt opp på scenen. De leverer en uforglemmelig aften som trolig fikk flere deltakere til å oppsøke gamle klipp fra duoens tidligere opptrender.


Da gjestene ankom Radisson Blu Plaza ble de møtt av en fantastisk jazztrio som spilte julesanger i foajéen. Etter middag inntok SiLyA scenen, etterfulgt av DJ Pia Skevik som avsluttet kvelden.


Recent Posts

See All

Opmerkingen


bottom of page