top of page
  • Writer's pictureKorridor

Julebord Solberg elektro

Updated: Mar 2, 2020

Solberg Elektro AS arrangerte i 2019 sitt julebord på vakre strømstad spa rett over svenskegrensa. De var totalt 30 gjester og Korridor ble valgt til å gjøre arrangementet.

Planlegging/gjennomføring

Korridor stod for regi og produksjon, herunder; valg av lokale, underholdning, crew, teknisk bestilling/gjennomføring, dekor og meny.


Dagen startet med en nydelig lunsjbuffé i flotte lokaler på Strømstad spa. Deretter var det satt opp til møte for ansatte og damene kunne la maten synke på hotellets spa avdeling med et glass vin i hånden. Før damene gikk til spa sjekket de inn og ble møtt med egendesignede morgenkåper og et Hangover kit på sengen. Etter litt egentid møttes hele gruppen til Vinterkampen som var et innearrangement der deltakerne konkurrerte i diverse aktiviteter.


Etter snakkisen om Vinterkampen hadde roet seg og vinnerne hadde fått gnidd det rimelig godt inn hos "taperne" var det satt opp til Gin-kurs med Liquid Engineers. I en svært gin-glad gruppe ble dette tatt godt i mot og ble en fin innledning til middagen i strømstad spa sin flotte restaurant. Resten av kvelden bøy på live musikk, dans og mye godt i glasset. .
Recent Posts

See All

Comments


bottom of page