top of page
  • Writer's pictureKorridor

Kick off Jaguar Land Rover 2020

Updated: Mar 2, 2020

Jaguar Land Rover arrangerte sin første kick off i januar 2020 for sine ansatte og forhandlere, totalt 80 deltakere. Kick off´en var en sosial begivenhet for å skape samhold, samt initiere en vennlig konkurranse mellom forhandleren for det kommende året. Korridor ble valgt for å planlegge og gjennomføre Jaguar Land Rover´s Kick off.


Planlegging/gjennomføring

Korridor stod for regi og produksjon, herunder; valg av lokale, underholdning, presentasjoner, crew, teknisk bestilling/gjennomføring, dekor og meny.


Dagen startet på Gardemoen, hvor forhandlere fra hele landet, samt Sverige og Danmark ble fløyet inn og busset til Son Spa, hvor Kick off´en fant sted. Forhandlerne ble møtt av Jaguar Land Rovers ledelse og en dag full av presentasjoner om det kommende og fjorårets prestasjoner og mål. Hotellets konferanseavdeling og restaurant stod for servering av en treretters meny med tilhørende drikke, samt bistod med dekorering av konferansesalen da den ble ommøblert til deltakerens sal for festligheter.Parkeringskjelleren, utsmykket og dekorert i et James Bond tema, var arenaen for avdukingen av Land Rovers nye «Defender». Med en dry martini i hånden og «Die Another Day» i bakgrunnen var dette den offisielle starten på årets Kick off.


Mentalisten Labib Malik stod for kveldens underholdning. Labib Malik fikk sin stjernefaktor med sin deltakelse i Norske Talenter i 2017, som videre har ført til han bli hyppig booket til show i New York av kjente mennesker som blant annet Victoria Silverstedt og Gary Vee. Malik forbauset deltakerne med sine illusjoner og magi på scenene, hvor han senere gikk blant publikum og utførte «close-up magic».


Etter middag og underholdning ble deltagerne overasket med casino, hvor croupier stod klare bak poker- og rulletbord. En praktfull avslutning på årets Kick off som selv James Bond ville vært stolt av.


Film: Rammelaus

Recent Posts

See All
bottom of page