top of page
  • Writer's pictureKorridor

Sommerfest Lundin 2019

Updated: Feb 28, 2020

Lundin Norway arrangerer en årlig sommerfest for sine ansatte og partnere. Sommerfesten er et sosialt arrangement for å styrke samholdet mellom selskapets forskjellige avdelinger. Korridor ble valgt til å planlegge og gjennomfør årets sommerfest for Lundin.

Planlegging/gjennomføring

Korridor stod for regi og produksjon, herunder; valg av lokale, underholdning, konferansier, crew, teknisk bestilling/gjennomføring, dekor, booking av DJ, booking av catering og meny.


Sommerfesten fant sted hos Astrup Fearnleys Museet, som Lundin er hovedsponsor for. The Flying Culinary Circus stod for mat og servering i den solfylte tuppen av Tjuvholmen.


Dagens festligheter startet med et rebusløp som endte opp på Festningen Restaurant. Ved ankomst ble deltakerne møtt med en aperitiff, før Tom Stiansen hadde sin entré. Deltakeren ble delt inn i grupper og måtte samarbeide for å utføre diverse oppgaver i kjent 71 Grader Nord stil. Etter gøyale og delvis fysisk krevende utfordringer bar veien videre til museet.


Etter en kulinarisk opplevelse og slipsets trange knute ble løsere, stiger Madcon på scenen. Dansegulvet ble fort fullt da duoen utførte hit på hit. Opptreden hadde sitt høydepunkt da den idylliske energien fra scenen eskalerte til et dansetog med hele Lundin og Josef i spissen. Etter en magisk opplevelse antok DJ Sigbjørn Høgda scenen og leverte tidløse slagere til kveldens ende.

Recent Posts

See All

תגובות


bottom of page