top of page
  • Writer's pictureKorridor

TAoPT 2019

Updated: Mar 2, 2020

I år som i fjor var det duket for en ny Norgesturné med Jaguar I-PACE. Fra Kristiansand i sør til Trondheim i nord . Igjen ble Korridor valgt til å gjennomføre The Art of Performance Tour 2019.

Turneen handlet I all hovedsak om å videreføre informasjon om I-PACE og arrangere prøvekjøringer. Alle som ønsket kunne melde seg på. Med dyktige sjåfører i spissen besøkte vi hele 12 steder i Norge.


Under The Art of Performance Tour sto Korridor for planlegging, gjennomføring, sjåfører, oppfølging og booking av deler av områder/lokaler. Vi sørget for opplæring av sjåførene og at de var godt kledd underveis, både helsemessig og branding messing. Det ble også tatt høyde for å ha med en sjåfør som også er fotograf så turen ble dokumentert.Med på tureen hadde vi en mobil henger som fungerte som en messe stand. Denne ble rigget opp og ned på hver lokasjon. Her kunne interesserte komme å se nøyere på fargeutvalg, få hjelp til å lage sin drømme- I-PACE og ta med seg en termoflaske av beste kvalitet. The Art of Performance Tour genererte mange leads og mange prøvekjøringer. Både Jaguar Norge og forhandlerne som var involvert er godt fornøyd med resultatene.

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page