top of page

OM OSS

_D4I6397.jpg

Korridor er et fullservice eventbyrå etablert i 2012 hvor kvalitet og særpreg står i fokus. Ingen oppdragsgivere er like, dermed krever hvert arrangement og hver markedsaktivitet unike løsninger. 

 

I Korridor er vi opptatt av kvalitet, kreativitet, bærekraft og fornøyde oppdragsgivere. Vi skal ikke møte forventninger, vi skal overgå dem.

Ingenting er umulig, det umulige tar bare litt lenger tid

_D4I6265.jpg

Tone er utdannet innen PR, og har mer enn 15 års erfaring innen event og kommunikasjon. "Jeg pleier å si at jeg hadde mitt første arrangement da jeg var 7 år, og lever nå for at oppdragsgivere og deres relasjoner skal få gode og minneverdige opplevelser".

 

Tone har jobbet med store nasjonale og internasjonale aktører som Nespresso, Oakley, RiksTV, Oracle, Electronic Arts, Fearnleys, Lundin og Jaguar Land Rover for å nevne noen.

Anne-Irene Heller_Korridor.jpg

"Å tilrettelegge og planlegge for gode opplevelser har alltid ligget naturlig for meg".

 

JI april 2022 flyttet Anne-Irene tilbake til Norge etter 13 år i København. Da hadde hun tilbrakt en årrekke i luften for Norwegian, blant annet 11 år som Kabinsjef. Hun er rolig, oppmerksom på detaljer og god med mennesker, og sier selv hun nå har kommet hjem; både geografisk og yrkesmessig. 

Tone Aursnes

Partner

Tlf: 901 58 401

Mail: tone@korridor.no

Anne-Irene Heller

Prosjektleder

Tlf: 413 38 161

Mail:  aih@korridor.no

Ledig stilling

Har du lyst til å bli en del av et power team? Vi er alltid på utkikk etter dyktige prosjektmedarbeidere. Føler du at du er arbeidsom, effektiv og ikke redd for å ta i et tak? Ja da ønsker vi gjerne en søknad fra deg. Jobben passer både for deg under 18 år og alle over. Dette vil også være en fin jobb ved siden av studiene. Send din søknad med CV til Ola.

hGoHcG03.jpg
bottom of page