top of page

TJENESTER

Event
Pop Up
Sampling

Event er et effektivt markedsverktøy, og kan med fordel inneholde helhetlige kommunikasjonsløsninger som kombinerer fysisk opplevelse og interaksjon med digitale og sosiale medier. 

En butikk som strekker seg over en kort periode. Brukes ofte som markedsstunt, lansering av nye produkter eller generere bevissthet.

Sampling lar forbruker bli kjent med produktet før de kjøper det, noe som hjelper dem med å bli kjent med et bestemt merke når de prøver å ta en kjøpsbeslutning. 

Dekor
Messer
Bemanning

Å dekorere er ofte avgjørende for helhetsinntrykket til mottaker. Med enkle grep kan man forvandle et rom fra noe helt alminnelig til noe helt spesielt. 

Messer åpner opp for muligheten til å vise frem et produkt til en stor gruppe mennesker over en kort periode. Ofte er det mange stands på samme sted, og vi kan hjelpe deg med å bli den som skiller seg ut i mengden.

Trenger du bistand til ditt event eller hjelp med å gjennomføre et prosjekt? da kan vi hjelpe deg med dette. 

Reiser

Å reise med bedriften eller kunder er en effektiv måte å skape bånd og få inspirasjon på. Vi syr sammen en uforglemmelig reise etter behov og har god erfaring med dette.

bottom of page